FORENINGSPORTAL Foreninger i Frogn

Badebyen Drøbak Fotballklubb

Idrett 

Badebyen Drøbak FK ble stiftet i 2016 og består av herrelaget i 7. divisjon i Østfold Fotballkrets og et kvinnelag som spiller 7’er, så vel som et oldboys-lag. Alle lag selvsagt i tråd med klubbens lover om at lagene skal spille på laveste nivå og unngå opprykk og sportslig fremgang. Klubben består av i omtrent 200 medlemmer. Klubbens spillere der mange har erfaring fra spill i høyere divisjoner praktiserer en spillestil som kan betegnes som «leken» og handler om fotballglede.

Det Hellige Flygende Spagettimonsterets Kirke

Interesseorganisasjon 

Det Hellige Flygende Spagettimonsterets Kirke har besøksadresse Brobekkveien 9 B, 0598 Oslo i bydel Bjerke. Bedriften ble stiftet i 2013 og er registrert som FLI under bransjen "aktiviteter i andre interesseorganisasjoner ikke nevnt annet sted". Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Det Hellige Flygende Spagettimonsterets Kirke. Få tilsendt kontaktopplysninger, kart og veibeskrivelse for Det Hellige Flygende Spagettimonsterets Kirke gratis til din mobil. Fyll inn ditt mobilnummer i feltet til høyre på denne siden og trykk "Send". Informasjonen blir tilsendt i løpet av sekunder sammen med en mulighet til å laste ned 180s app til iPhone og Android. Appen er gratis å laste ned og gratis å bruke. Det Hellige Flygende Spagettimonsterets Kirke, telefonnummer: 936 72 935

Dr. Øbak

Kultur 

Dr.Øbak startet i 1999 og hadde debutkonsert 1. desember 2000. Siden den gang har vi fått bred erfaring, bla. Fikk vi i 2006 være oppvarmingsband for selveste Nazareth ute på Oscarsborg. Dr.Øbak har oppdrag i mange og varierte sammenhenger, med svært bredt musikalsk spekter: Revyband for Drøbak Studiescene, St.Hansaften i Badeparken, korprosjekt i Ås, cabaret med 50-tallsmusikk. Dette gjør at bandet kan spille musikk fra mange tiår og stilarter. Dr.Øbak blir ofte brukt som komp/band til diverse kor innen Frogn og omegn til konsertprosjekter. For egen del arbeider Dr.Øbak både med egenkomponert materiale og mer jazzrock-inspirert stoff.

Drøbak Golfklubb

Idrett 

Drøbak Golfklubb er en åpen og inkluderende klubb med et bredt aktivitetstilbud; enten du er medlem eller gjest, nybegynner eller elitegolfer, ung eller godt voksen – til oss er du hjertelig velkommen! Vårt motto er "GOLFGLEDE PÅ DEN HYGGELIGE BANEN"

Drøbak Gospel

Kultur 

Et gospel kor med ca. 50 korister. Vi er en blanding av alter, tenorer, basser og sopraner. Vi er voksne kvinner og menn. Vi øver en gang i uken og har sommerkonsert og julekonsert som mål hvert år. Vi synger også ved ulike arrangementer arrangert av kirken i Drøbak og Frogn.

Drøbak Rotary Klubb

Humanitær 

Drøbak Rotary klubb er en del av Rotary International som samler kvinner og menn fra alle bransjer i næringslivet. Klubben er åpen for alle og arbeider aktivt med prosjekter lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Ofte i samarbeid med andre lokale klubber. Klubben er årlig en aktiv del av TV aksjonen sammen med Frogn kommune. Vi deler ut Tiltaksprisen til foreninger eller private som har gjort seg fortjent til dette, gjennom å gjøre noe for mange i lokalsamfunnet. Vi har møter hver onsdag, hvor vi alltid har meget gode foredragsholdere.

Foreningen Skorkebergåsen Veilag

Vel og veilag 

Skorkebergåsen veilag har ansvar for at veiene er i forsvarlig og brukelig stand. Veilaget skal blant annet sørge for drift og vedlikehold, herunder brøyting og nødvendig utbedring av Skorkebergåsen. Veilaget skal sikre det økonomiske grunnlaget for driften av veien, herunder å så fastsette og kreve inn kontingent til dekning av veilagets utgifter.

Frogn Historielag

Kultur 

Frogn Historielag skal fremme sansen for bygdas liv og arbeid i tidligere tider, språk og historie ved å samle sagn, folketoner, stedsnavn, slektshistoriske opplysninger og all slags muntlig tradisjon om sed og skikk i eldre tider. Vi skal ta vare på materielle verdier, dels ved å samle og arkivere alle slags skriftlige kilder som vedrører livet i bygda, dels ved å hjelpe folkemuseer og oldsakssamlinger med å registrere og verne om materielle verdier samt ved å arbeide aktivt for å fremme sansen for vern av hva tidligere slekter har etterlatt seg. Historielaget skal fungere som kontaktorgan til andre sammenslutninger eller institusjoner med historisk tilsnitt. Frogn Historielag har et nært samarbeid med Follo Museum og sammenslutningen Follo Historielag. Follo Historielag utgir årlig et hefte kalt Follominne. Utgivelsen startet i 1951 og pr 2016 representerer dette tilsammen 7016 sider lokalhistorie fordelt på 750 artikler og skrevet av mer enn 320 forfattere. Follominne er digitalisert og kan finnes på www.bokhylla.no og www.follo-historielag.org Mer informasjon om Frogn Historielag finnes på www.frogn-historielag.no

Frogn Hundepark

Interesseorganisasjon 

Frogn Hundepark ble stiftet 30.august 2012 av en gruppe hundeeiere som har tatt initiativ til å få etablert en hundepark i Frogn Kommune. Frogn Hundepark leier et området på ca 2 mål av grunneier.

Frogn kulturråd

Kultur 

Frogn Kulturråds hovedformål er å fremme kulturlivet i Frogn. Dette innebærer å informere om og derved stimulere Frogns innbyggere til å delta i kulturaktiviteter. Kulturrådet ønsker å støtte innsatsen til den enkelte medlemsorganisasjon og å legge til rette for samarbeidsaktiviteter mellom medlemmene. Vi vil være talerør overfor kommunale instanser og politiske myndigheter, Frogn kulturråd deler ut Frogn Kulturråds hederspris.

Frogn Næringsråd

Interesseorganisasjon 

FNR er et samlet talerør og høringsinstans overfor politikere og kommunal forvaltning. Kontakten er formalisert i jevnlige møter med ordfører, rådmann, næringskonsulent, samt andre aktører i Frogns mangfoldige næringsliv. Slik bidrar vi til målrettet bevisstgjøring om nærings- og samfunnsutvikling i kommunen og regionen. Jo flere vi er fra et mangfoldig næringsliv, som kan samarbeide med andre bidragsytere i samfunnet vårt, desto mer virkningsfull blir vår gjennomføringsstyrke. En styrke som henter sin kraft fra den enkelte bidragsyters energi og engasjement.

Frogn U3a

Kultur 

Frogn U3A er en frivillig og frittstående forening som har som formål å gi pensjonister og andre over 60 år mulighet for livslang læring gjennom foredrag og kursvirksomhet, og der sosialt samvær inngår som en viktig del. Forkortelsen U3A står for ‘Universitetet for den tredje alder’.

Ki Taekwondo & Hapkido Drøbak

Idrett 

Ki Taekwondo & Hapkido Drøbak startet opp i 2018, og holder til i egne lokaler i Storgata 16. Vi tilbyr trening i de koreanske kampkunstene Taekwondo og Hapkido. Hovedtrener er Master Ronen Rafael Golan, en meget erfaren kampkunstutøver og –trener. Taekwondo er en aktivitet som passer for alle. Du trener ut fra dine egne forutsetninger. På trening blir alle sett av instruktøren, som motiverer og hjelper deg slik at du får god mestringsfølelse og bedre selvtillit.

Lillebrors minne - stiftelsen med omsorg for etterlatte

Interesseorganisasjon 

Lillebrors minne - stiftelsen med omsorg for etterlatte, er opprettet med midler fra Kavlifondet. Stiftelsens formål er omsorg for etterlatte. Stiftelsen vil gi etterlatte litt glede i sorgen, og gi dem støtte, hjelp, forståelse, omsorg og varme. Stiftelsen er for etterlatte i alle aldre, fra små barn til eldre. Stiftelsen arrangerer seminarer og konferanser og arbeider for selvmordsforebygging. Stiftelsen er for etterlatte uansett dødsårsak.

Meta-Coach Foundation Norwegian Chapter

Interesseorganisasjon 

MetaCoach Foundation MetaCoach Foundation, Norwegian Chapter er en underavdeling av MetaCoach Foundation internasjonalt, se www.metacoachfoundation.org MetaCoaching Meta-Coaching® er en kraftfull coachingmetodikk som tar deg til et høyere nivå – for utvikling og transformerende endring. Det er fordi vi tar deg til et høyere nivå vi kaller det «meta». På disse nivåene oppstår dyptgripende endring, og vekst genereres naturlig og enkelt.

Norske Studenters Rytterforening

Idrett 

Offentlig side for de norske studentrytterne. Send gjerne en mail til studentrytter@gmail.com hvis du har spørsmål. AIEC er et eget forbund og har egne protokoller og reglement for sine SRNC-stevner (Student Riding Nations Cup) som følges til punkt og prikke. Ett stevne går over tre dager. Første dag går de innledende rundene i dressur, andre dag går de innledende rundene i sprang og tredje dag holdes semi finale og finale i begge grener.

Oscarsborg Festnings Venner

Kultur 

Oscarsborg Festnings Venners (OFV) formål er å arbeide for å verne om Oscarsborg Festning og dens historiske anlegg, herunder støtte driften av Oscarsborg Museum ved aktiv arbeidsinnsats og tilskudd av midler inntjent gjennom medlemskontingent, gaver og kulturarrangementer. Foreningen skal videre styrke interessen for, og kunnskapen om festningen og dens historiske og kulturelle betydning, herunder medvirke til sammenkomster for foreningens medlemmer og andre spesielt interesserte.

Oslofjorden Båteierunion

Interesseorganisasjon 

Idiell dugnads organisasjon. Paraply organisasjon for 45 av Oslofjorden båthavnorganisasjoner 11 000 medlemmer. Distrikt fra Halden til Oslo og ned til Kragerø. Begge sider av Oslofjorden. Samme område som Oslofjorden friluftsråd.

Ski Ishockey Elite

Idrett 

Ski Ishall er en ishall på Ski i Nordre Follo som ble åpnet 3. desember 1987, som den 14. ishallen i Norge. Hallen er hjemmebanen til ishockeylaget Ski Ishockey Elite og Ski IL Ishockey (Bredde) Hallen har en publikumskapasitet på 600 ståplasser.

SNEKKERBODEN

Interesseorganisasjon 

Pensjonerte menn som jobber på snekkerboden 4 dager i uka. Vi utfører diverse snekkerarbeid, og får oppdrag fra innbyggerne i Frogn. Reparerer stoler,og diverse andre møbler.

Team Drøbak Multisport

Idrett 

Multisportklubb som stimulerer til allsidig trening for voksne på alle nivåer. Vi bruker naturen og nærområder som vår treningsarena.  I tillegg deltar mange av våre medlemmer på ulike konkurranser, både nasjonalt og internasjonal. Våre aktiviteter kan deles inn i to; 1. Adventure racing og 2. Triatlon. Har du lyst til å være med, ta kontakt!

Triangelos

Kultur 

Koret Triangelos startet i 1992 i Adventkirken Betel i Oslo, som er Norges eldste Syvendedags Adventist (SDA) menighet.

Ullerudfaret Vel

Vel og veilag 

Ullerudfaret vel er en velforening bestårende av 41 boenheter, solrikt og rolig plassert i blindvei på toppen av Ullerudåsen i Drøbak. De private eiendommene og fellesområdene i vellet ligger på festet grunn. Området er regulert gjennom reguleringsplan for Skiphelle/ Dyrløkke felt C1-C5, og bebyggelsesplan for felt C4 av 23.11.2009.

Veteranhuset Camp Oscarsborg

Interesseorganisasjon 

Veteranhuset Camp Oscarsborg er en politisk og religiøs uavhengig forening. Vi har som formål å drive et samlingssted for personell som har tjenestegjort i militære og sivile internasjonale operasjoner for Norge. I denne forbindelse har vi fått leie Angelgården på Husvikodden i Drøbak av Forsvarsbygg og har siden september 2017 jobbet for å få til et samlingspunkt der vi som veteraner kan møtes alene eller sammen med familie og venner.

Xercize

Trossamfunn 

Xercize er en frivillig kristen forening som arrangerer arrangementer, aktiviteter og konkurranser for å vinne barn og ungdom for Jesus. I Xercize skal barn og unge som har lyst til å drive idrettsrelaterte aktiviteter, få mulighet til å være med og oppleve glede av samhold og deltakelse i et kristent fellesskap. Xercize deler tros- og verdigrunnlag med Brunstad Christian Church, og er en del av deres barne- og ungdomsarbeid.

Øvre Gylteåsen Vel

Vel og veilag 

ØGV er interesseorganisasjonen for fritidsboliger og boliger i Øvre Gylteåsen. Vi ivaretar medlemmenes interesser overfor Frogn kommune i forhold reguleringsplaner og annet for området. Vedlikehold av veier, brøyting og strøing og annet forefallende arbeid som er nødvendig for å holde området i orden er et hovedfokus for ØGV. Fritidsboliger har pliktig medlemskap mens det for boliger er frivillig.

Nyttige lenker

Sosiale media

2022 © Frogn Foreningsportal